Covid-19

Den 29 september tas samtliga Covid-19 restriktioner bort och du är välkommen att besöka Kärnan som vanligt igen. Vi är fortsatt kontantfritt och hos oss kan du betala med Swish, de allra flest bankkort och kreditkort (undantaget American express och Diners club).

Om du inte är vaccinerad bör du även fortsatt tänka på att hålla avstånd. Besök inte Kärnan om du känner dig sjuk eller har symptom som kan vara tecken på sjukdom, stanna hemma och kurera dig istället. Det finns mycket du kan roa dig med från soffan där hemma. Vi kan rekommendera appen Guide Helsingborg där du hittar alla möjliga guider runtom i Helsingborg, och även här från Kärnan. Dessutom finns det en app, Uppdrag Kärnan, ett spel där du kan utforska borggården. Sök efter den i App store eller Google Play.

Kulturförvaltningen följer löpande händelseutvecklingen, och Folkhälsomyndigheternas  rekommendationer gällande Covid–19. Vi uppdaterar informationen på webbplatsen löpande. För mer information hänvisar vi till våra sociala medier.

Här kan du läsa mer om Covid–19 i Helsingborg: https://helsingborg.se/corona