Covid-19

Regeringen har beslutat om ett förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer, enligt rekommendation från Folkhälsomyndigheten. Detta är en åtgärd för att minska smittspridningen av Coronaviruset.

Besök i sommar

Vi har tagit fram en plan för hur vi hanterar besöksflödena på Kärnan så att du kan känna dig trygg när du gör ett besök hos oss. Vi har öppet som vanligt under sommaren.

Besök inte Kärnan om du känner dig sjuk eller har symtom som kan vara tecken på sjukdom, stanna hemma och kurera dig istället. Det finns mycket du kan roa dig med från soffan där hemma. Vi kan rekommendera appen Guide Helsingborg där du hittar alla möjliga guider runtom i Helsingborg, och även här från Kärnan. Dessutom finns där nu en app, Uppdrag kärnan, ett spel där du kan utforska borggården. Sök efter den i App store eller Google Play.

Vi är kontantfria: Här betalar du enkelt med kontokort eller swish. Hos oss kan du betala med Swish och de allra flest bankkort och kreditkort (undantaget American express och Diners club).

Kulturförvaltningen följer löpande händelseutvecklingen, och Folkhälsomyndigheternas  rekommendationer gällande Covid–19. Vi uppdaterar informationen på webbplatsen löpande. För mer information hänvisar vi till våra sociala medier.

Här kan du läsa mer om Covid–19 i Helsingborg: https://helsingborg.se/corona